Kondiciona vožnja i dodatni časovi

Proverite ili obnovite sve što vam je potrebno za bezbedno učešće u saobraćaju

Kondiciona vožnja, tj. dodatni časovi su namenjeni za one koji poseduju vozačku dozvolu, a nisu dugo upravljali vozilom kako bi stekli veštine za samostalno upravljanje motornim vozilom i to ih dovodi do bezbednog učešća u saobraćaju. Ako niste spremni za bezbedno upravljanje vozilom u saobraćaju iz bilo kog razloga, nemojte rizikovati, proverite svoje sposobnosti i tek nakon pozitivne ocene instruktora krenite da vozite samostalno. Ovaj program je individualni i totalno se prilagođava vašim potrebama.

Naš tim čine licencirani instruktori sa bogatim i dugogodišnjim iskustvom, koji će vas osloboditi strahova, stresa i od vožnje će stvoriti pravo uživanje.

Bez obzira da li želite da se vratite u formu, da vozite bezbednije ili razjasnite nejasnoće, instruktori auto škole Mega Start će vam rado izaći u susret i pružiti svu neophodnu pomoć. Više nećete imati strah od učešća u saobraćaju i pravovremeno ćete reagovati na svaku pretnju po vašu bezbednost.

Dodatni časovi vožnje preporučuju se

Vozačima koji nisu vozili duži vremenski period.

Vozačima koji nakon položenog vozačkog ispita nisu vozili i više nisu sigurni u svoje vozačke sposobnosti.

Vozačima koji sebe ne smatraju spremnim za bezbedno upravljanje vozilom u saobraćaju iz bilo kog razloga.

Vozačima koji nemaju vozačko iskustvo, a čeka ih posao koji podrazumeva svakodnevni terenski rad službenim autom.

Potreban broj dodatnih časova zavisi od mnogo faktora

Neophodno je izvršiti analizu vaših grešaka kod upravljanja vozilom te se obuka usmerava ciljano ka poboljšanju koje dovodi do sigurnog upravljanja vozilom. Najbolje je zakazati jedan probni čas, nakon toga instruktor vožnje će dati ocenu vaših vozačkih sposobnosti i procenu o broju dodatnih časova.

Koliko dugo niste vozili?

Da li ste bili aktivan vozač posle položenog vozačkog ispita?

Gde ste položili ispit i gde ste nakon toga vozili?​

Sklonosti, želje i osobina pojedinca?​

Elementi vožnje koji se vežbaju na dodatnim časovima određuju se i prilagođavaju za svakog vozača pojedinačno u realnim situacijama, u zavisnosti od potrebe.

Planiranje časova kondicione vožnje nije isto za svakog pojedinca, jer svi oni imaju različite potrebe. Ceo program se prilagođava samom vozaču da bi se utvrdilo sve što mu je neophodno i da bi on prošao celokupnu proceduru uspešno. Akcenat je uglavnom na kritičnim tačkama i pokretima koji vozaču predstavljaju problem.

Kako započeti kondicionu vožnju (dodatne časove)?

Prilikom započinjanja dodatnih časova i kondicione vožnje u auto školi Mega Start ponesite ličnu kartu i vozačku dozvolu.