Teorijska i praktična obuka

Neophodno je prvo položiti teoriju da bi ste počeli sa praktičnom obukom

Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima, teorijska i praktična obuka su obavezni. Obuka je koncipirana kao problemska nastava koja će se bazirati na rešavanju konkretnih saobraćajnih situacija, kao i rešavanju testova za polaganje teorijskog ispita. Nakon položenog teorijskog test prelazi se na praktičnu obuku i polaganje vožnje.

Teorijska obuka

Program teorijske obuke organizuje se u prostorijama auto škole Mega Start. Plan i program nastave je odobren od strane Ministarstva unutrašnjih poslova. Kandidati su obavezni da prisustvuju svim časovima s tim da one časove koje su propustili moraju da nadoknade. Auto škola Mega Start svim kandidatima obezbeđuje potrebnu literaturu za učenje. Obuka za vozače je grupna ili individualna, a vodi je visoko obrazovani predavač koji je licenciran od strane Agencije za bezbednost saobraćaja.

Uz našu pomoć steći ćete sva neophodna znanja o saobraćaju i saobraćajnim pravilima koja će vam omogućiti da sa lakoćom prebrodite polaganje teorijskog ispita.

Praktična obuka

Auto škola Mega Start za svoje polaznike obezbeđuje kvalitetnu praktičnu obuku. Kroz celi proces obuke na raspolaganju su vam iskusni, profesionalni i ljubazni instruktori uz čiju pomoć ćete bez stresa i sa lakoćom savladati i najveće prepreke gradske i vangradske vožnje.

Nakon savladanih poligonskih radnji kandidat kreće u gradsku vožnju. Auto škola Mega Start uči kandidate da se snalaze i donose pravovremene i ispravne odluke u saobraćaju. Gradska vožnja se sastoji od ulica sa slabim, srednjim i jakim intenzitetom saobraćaja. Obuku za vozača vrše iskusni i licencirani instruktori, koji na lak i jednostavan način prenose svoje znanje i iskustvo čime doprinose bržem i efikasnijem obučavanju naših kandidata.

Detaljnije informacije o teorijskoj i praktičnoj obuci možete pročitati klikom na link Pravilnik o teorijskoj i praktičnoj obuci kandidata za vozače.